+39 07211 830 411 | +39 333 3230381 agriturismo.vellaneta@gmail.com

Le Marche Italië

Le Marche, authentiek Italie, trips vanuit het Agriturismo Vellaneta

Onze appartementen

 Naar de appartementen

 

De Marken Italië

Agriturismo Vellaneta in Le Marche, nabij het middeleeuwse stadje Cagli, is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving van Le Marche te leren kennen, zowel per auto, te voet, als per fiets of mountainbike. Voor onze gasten hebben wij folders van historische stadjes in de omgeving en wandel- en fietsroutes die naar adembenemende uitzichten voeren. 

Zo kun je bijvoorbeeld  interessante uitstapjes maken naar Urbino en Gubbio (beide zo’n 25 km hier vandaan), en verder zijn Assisi, Perugia, Spello, Spoleto, of de druipsteengrotten van Frassassi (in de wijnstreek Verdicchio) van hieruit ook heel goed te bereiken. In ruim een half uur ben op je het mooie strand van Fano, waar voor de liefhebbers lekkere visrestaurantjes te vinden zijn, en waar je in het gezellige oude stadje ook gezellig kunt winkelen.

Kunst & Cultuur

Le Marche, cultuur en evenementen.

Meer informatie

Culinair de Marken

Meer informatie

Natuur in de Marken

Meer informatie

Il Monastero di Fonte Avellana Cagli de Marken

Spiritualiteit in de Marken

Meer informatie

Golfbanen in Le Marche

Vanaf ons agriturismo bereikt men in een uur drie prachtige golfbanen, Antognolla (bij Perugia) in Umbrie, Conero (Sirolo) bij Ancona en Riviera Golf, S. Giovanni in Marignano, bij Cattolica, www.antognollagolf.com , en www.rivieragolfresort.com

Events in de omgeving

Contact

Adres

Strada Pigno Monte Martello 82
61043 CAGLI, Italië

Contact

agriturismo.vellaneta@gmail.com
+39 - 0721 1830411
+39 - 333 3230381

Beschikbaarheid aanvragen