+39 07211 830 411 | +39 333 3230381 agriturismo.vellaneta@gmail.com

Le Marche Italië

Le Marche, authentiek Italie, tochten vanuit het Agriturismo Vellaneta

Onze appartementen

 Naar de appartementen

 

De Marken Italië

Agriturismo Vellaneta in Le Marche, nabij het middeleeuwse stadje Cagli, is een ideaal uitgangspunt om de prachtige omgeving van Le Marche te leren kennen, zowel per auto, te voet, als per fiets of mountainbike. Gidsen van historische stadjes in de omgeving en wandelroutes die naar adembenemende uitzichten voeren zijn hier voor de gasten aanwezig.

Er kunnen interessante uitstapjes worden gemaakt naar bijvoorbeeld Urbino en Gubbio, die zich zo’n 25 km van Vellaneta bevinden, en verder zijn Assisi, Perugia, Spello, Spoleto, of de druipsteengrotten van Frassassi (in de wijnstreek Verdicchio) in iets meer dan een uurtje te bereiken. In minder dan drie kwartier kun je het mooie strand van Fano bereiken, met lekkere visrestaurantjes, en het gezellige oude stadje, waar je ook heerlijk kunt winkelen.

Kunst & Cultuur

Le Marche, cultuur en evenementen.

Meer informatie

Culinair de Marken

Meer informatie

Natuur in de Marken

Meer informatie

Spiritualiteit in de Marken

Meer informatie

Golfbanen in Le Marche

Vanaf ons agriturismo bereikt men in een uur drie prachtige golfbanen, Antognolla (bij Perugia) in Umbrie, Conero (Sirolo) bij Ancona en Riviera Golf, S. Giovanni in Marignano, bij Cattolica, www.antognollagolf.com , en www.rivieragolfresort.com

Events in de omgeving

Contact

Adres

Strada Pigno Monte Martello 82
61043 CAGLI, Italië

Contact

agriturismo.vellaneta@gmail.com
+39 - 0721 1830411
+39 - 333 3230381

Beschikbaarheid aanvragen