+39 07211 830 411 | +39 333 3230381 agriturismo.vellaneta@gmail.com

Contact

Adres

Strada Pigno Monte Martello 82
61043 CAGLI, Italië

E-mail

agriturismo.vellaneta@gmail.com

Telefoonnummer

+39 – 333 3230381
+39 – 0721 – 1830411

Alessandro en Jacqueline van Agriturismo Vellaneta

Wie zijn wij?

Alessandro, geboren en getogen in Le Marche, na een universitaire studie werkzaam in de verzekeringsbranche, in Cattolica aan de Adriatische kust en Jacqueline, geboren in Nederland, veel ervaring in het toerisme opgedaan tijdens haar reizen over de hele wereld.

We hebben elkaar “toevallig” leren kennen gedurende een zomer in Cattolica, toen een collega plotseling moest worden vervangen, aanvankelijk voor 2 maanden, maar deze ontmoeting werd “fataal” en inmiddels zijn er vele jaren verstreken……

Tijdens de zomermaanden, als het te druk werd aan aan de kust, trokken wij ons graag terug op het landgoed Vellaneta in de Marken, en brachten daar vele heerlijke weekeinden door. Het was de perfecte plek om te relaxen, van de prachtige natuur te genieten, te wandelen, te fietsen, en het authentieke karakter van de regio Marche te beleven. Daarom besloten we een aantal jaren geleden de bestaande boerderij en de hooischuur op het landgoed te laten restaureren, niet alleen voor onszelf, maar ook om anderen te kunnen laten genieten van dit paradijsje.

Voor ons is dit de mooiste plek ter wereld, waar we nu al ruim tien jaar met heel veel plezier gasten ontvangen uit alle windstreken. Zoals in ons gastenboek te zien is, komen veel mensen ook graag terug! Alessandro is gepassioneerd van koken (een “familietrek”!) en is de “chef” die enkele keren per week ‘s avonds graag zijn gasten verwent met een heerlijk diner, een barbecue of een picnic boven op de berg bij zonsondergang.

Het is hier altijd heel bijzonder: in het voorjaar, als alles groeit en bloeit, in de zomer, tijdens de warme, zwoele avonden, met het nostalgische geluid van de krekels en de prachtige sterrenhemel, de warme kleuren in de herfst, en de sneeuw in de winter, als je alleen maar de sporen van de dieren ziet op het witte tapijt…..
Krijgen jullie ook zin dit allemaal te ontdekken?

Dan hopen wij jullie hier graag binnenkort te kunnen begroeten!
A presto…..

 

Stuur een bericht

Agriturismo Vellaneta

Agriturismo Vellaneta

Strada Pigno Monte Martello 82
61043 CAGLI, Italië