+39 07211 830 411 | +39 333 3230381 agriturismo.vellaneta@gmail.com

Appartement Tramonto

Appartement van 45 m2 | max. 4 personen

Appartement Tramonto

De basiskleur van dit appartement is intens lavendel met zonnebloem geel als contrastkleur, die men terugvindt in de slaapbank, in de handdoeken en badlakens en in de verschillende accessoires zoals het bestek en de glazen.

Het appartement is als volgt ingedeeld:

– op de begane grond bevindt zich het woongedeelte met een gerieflijke (slaap)bank voor twee personen, een goed ingerichte keuken die onder meer is uitgerust met een vierpits kookplaat, een “mocca” voor Italiaanse koffie en een filterkoffie-apparaat, een waterkoker, een toaster, een grote koelkast met apart vriesgedeelte, een microwave/grill, een badkamer met douche/toilet/bidet en haardroger.

– een ruime gemakkelijke trap voert naar de bovenverdieping waar zich een slaapkamer bevindt voor twee personen en een ruime (“walk-in”) garderobe, een safe. Er zijn twee ramen in de slaapkamer (op de foto niet zichtbaar), verder is er een privé veranda met eettafel, stoelen en ligstoelen, en een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine, strijktafel en strijkbout.

– het appartement komt uit op een grote tuin met diverse zitjes, eettafels en stoelen, een zwembad (12 x 6 m) met zonnedouche en zonnebedden

Ook is er voor alle gasten een grote salon met open haard, een piano, een bibliotheek met boeken in diverse talen, zitjes en eethoeken. Deze komt uit op een even zo grote veranda, die een prachtig uitzicht biedt over de bergen (de uitlopers van de Apennijnen), waar je aan het einde van de dag onder het genot van een goed glas wijn van een prachtige zonsondergang kunt genieten.

Badkamer appartement Tramonto
Woonkamer en keuken appartement Tramonto
Picknick tafel appartement Tramonto
Slaapkamer appartement Tramonto
Uitzicht bij Agriturismo Vellaneta

Contact

Adres

Strada Pigno Monte Martello 82
61043 CAGLI, Italië

Contact

agriturismo.vellaneta@gmail.com
+39 - 0721 1830411
+39 - 333 3230381

Beschikbaarheid aanvragen