+39 07211 830 411 | +39 333 3230381 agriturismo.vellaneta@gmail.com

Appartement Le Avellane

Appartement van 50 m2 | max. 4 personen

Appartement le Avellane

– living/keuken met twee aparte 1-persoons bedden; de keuken is onder meer voorzien van een “mocca” voor Italiaanse koffie, een filterkoffie-apparaat, een toaster, een waterkoker, een grote koelkast met apart vriesvak, een vierpits elektrisch fornuis met oven en verder uiteraard alles wat hoort bij een compleet ingerichte keuken.

– een grote slaapkamer met een super kingsize bed, ruime badkamer met douche, toilet en bidet, en haardroger, die uitkomt op privé-terras en tuin met eettafel en stoelen, ligstoelen, en met een gemeenschappelijke ruimte waar je kunt wassen en strijken.

Verder is er voor alle gasten een grote tuin met diverse zitjes, eettafels en stoelen, een zwembad met zonnedouche en zonnebedden, een grote salon met open haard, een piano,
een bibliotheek met boeken in diverse talen, zitjes en eethoeken. De salon komt uit op een even zo grote veranda, die een prachtig uitzicht biedt over de bergen (de uitlopers
van de Apennijnen), waar men aan het einde van de dag onder het genot van een glas wijn van een prachtige zonsondergang kan genieten.

Appartement le Avellane Agriturismo Vellaneta Le Marche
Slaapkamer appartement Le Avellane
Het zwembad van Agriturismo Vellaneta
Keuken appartement Le Avellane
Woonkeuken appartement le Avellane
Badkamer appartement Le Avellane

Contact

Adres

Strada Pigno Monte Martello 82
61043 CAGLI, Italië

Contact

agriturismo.vellaneta@gmail.com
+39 - 0721 1830411
+39 - 333 3230381

Beschikbaarheid aanvragen