+39 07211 830 411 | +39 333 3230381 agriturismo.vellaneta@gmail.com

Meivakantie op Vellaneta

Onze appartementen

 Naar de appartementen

 

Zwemmen in een rivier bij Cagli
Romeinse tunnel Furlo

Agriturismo Vellaneta in de meivakantie

Vellaneta is een perfecte uitvalsbasis voor het maken van mooie wandel- en fietstochten, en excursies naar nabijgelegen mooie en interessante bestemmingen, zie ook onze pagina Le Marche. In de meivakantie is het ook mogelijk hier een kookworkshop Italiaans koken bij te wonen.

En voor graag zijn kennis van de Italiaanse taal wil opfrissen of verbeteren is het ook mogelijk hier Italiaanse conversatielessen te volgen. Bel of schrijf ons gerust voor meer informatie.

 

 

Er zijn een aantal andere interessante musea in de nabije omgeving, zoals het Hertogenpaleis in Urbino, uit de 15e eeuw, en het geboortehuis van de schilder Rafael, het geboortehuis van de componist Rossini in Pesaro (“de Barbier van Sevilla”), of het Museo della Carta, in het voormalige klooster van San Domenico van Fabriano: de middeleeuwse papiermakerij, waar je kunt zien hoe vroeger van katoen, linnen en hennep papier werd gemaakt, of het bijzondere Accordeonmuseum in Castelfidardo.

Ook is er elke dag wel ergens in de nabije omgeving een markt waar je heerlijk rond ronddwalen.

Tijdens de meivakantie organiseren wij, bij een minimum aantal van 4 personen, een kookworkshop, waar je leert hoe je zelf verse pasta kunt maken, lasagne, risotto, en een aantal typische streekgerechten, waarbij uiteraard een wijnproeverij niet mag ontbreken!

 

 

Zonsondergang tijdens de picknick Agriturismo Vellaneta
Zonsondergang tijdens de picknick Agriturismo Vellaneta
OP WEG NAAR DE PICNICPLEK
Boogschieten op agriturismo Vellaneta
Boogschieten op agriturismo Vellaneta
Boogschieten op agriturismo Vellaneta

Contact

Adres

Strada Pigno Monte Martello 82
61043 CAGLI, Italië

Contact

agriturismo.vellaneta@gmail.com
+39 - 333 3230381
+39 - 0721 1830411

Beschikbaarheid aanvragen

14 + 9 =