+39 07211 830 411 | +39 333 3230381 agriturismo.vellaneta@gmail.com

Activiteiten

Onze appartementen

 Naar de appartementen

 

Trouwen in Italië, Le Marche, op het landgoed Vellaneta, Meivakantie, Yogavakantie, Italiaanse conversatielessen, Kookworkshops

 

Juni:  Italiaanse conversatielessen: geheel op maat gemaakt met onderwerpen naar keuze zodat het leren van de Italiaanse taal vermakelijk is. Heb je al Italiaans geleerd maar zou je graag wat meer willen oefenen ter plaatse?  Wij helpen je tijdens je verblijf op ons agriturismo je kennis van de taal in praktijk te brengen en te verbeteren door praktische toepassingen.

  

 

 

 

De volgende yogavakantie onder leiding van ELLEN WIJNBERGEN zal plaatsvinden in het voorjaar van 2022.  Het is ook mogelijk privélessen te volgen in een nabijgelegen yogacentrum.

Voor meer informatie kun je ons mailen: agriturismo.vellaneta@gmail.com, of bellen: +39 0721 1830411, +39 333 3230381.

Op de berg bij Agriturismo Vellaneta
OP WEG NAAR DE PICNICPLEK
Meivakantie op Agriturismo Vellaneta

Meivakantie op Vellaneta

Vellaneta is een perfecte uitvalsbasis voor het maken van mooie wandel- en fietstochten, en excursies naar nabijgelegen leuke en interessante bestemmingen.

Meivakantie in Italië

Yoga op landgoed Vellaneta
Yoga op landgoed Vellaneta
Yoga op landgoed Vellaneta

Yoga vakantie in Le Marche

Een week voor jezelf, genieten van de rust, de stilte en de schoonheid van de ongerepte natuur, de Italiaanse cultuur en gastronomie en tegelijkertijd ook Hatha Yoga beoefenen in een kleine groep.

Yogavakantie in Italië

Trouwen in Le Marche
Trouwen in Le Marche

Trouwen in Le Marche

Elkaar het ja-woord geven op een romantische plek onder de zon op een Italiaans landgoed, of in een klein eeuwenoud kerkje, met een heerlijk Italiaans diner onder de eeuwenoude eikenbomen bij het zwembad, en bij een betoverende zonsondergang?

Trouwen in Italië

Yoga op landgoed Vellaneta
Yoga op landgoed Vellaneta

Italiaanse kookworkshop

In juni en september bestaat de mogelijkheid om een Italiaanse kookcursus te volgen, waar men niet alleen basisgerechten zoals pasta, lasagne, risotto en gevulde ravioli leert klaar te maken…

Meer informatie

Events in de omgeving

MEIVAKANTIE

 

Kookworkshop, wijnproeverij en Italiaanse conversatielessen.

In deze periode organiseren wij Italiaanse kookworkshops (met wijnproeverij) bij een minimum deelname van 4 personen, en Italiaanse conversatielessen voor wie graag zijn/haar basiskennis van het Italiaans wil uitbreiden. Je kunt ons mailen of bellen voor meer informatie: agriturismo.vellaneta@gmail.com, +39 333 3230381.

MEI 

Tijdens het laatste weekend van mei openen alle wijnhuizen van de regio Marche hun deuren om wijnliefhebbers kennis te laten maken met hun wijn, en andere lokale producten zoals olijfolie, honing, pasta etc. Le Marche kent diverse druivensoorten zoals de  Verdicchio, de Passerina, de Pecorino, de Lacrima, de Montepulciano,  

De Verdicchio druif kent twee DOC-zones: de Verdicchio dei Castelli di Jesi, ofwel de heuvels ten noordoosten van Ancona, terwijl het tweede gebied in de omgeving van het plaatsje Matelica ligt.

De Passerina druif, die een frisse, witte wijn produceert,  groeit in de wijnstreek rond het stadje Offida, de Lacrima d'Alba, ofwel Lacrima di Morro d'Alba, is een autochtone blauwe wijndruif afkomstig uit de provincie Ancona, de Pecorino, een witte wijn die ook voorkomt in de regio Abruzzo, 

Contact

Adres

Strada Pigno Monte Martello 82
61043 CAGLI, Italië

Contact

agriturismo.vellaneta@gmail.com
+39 - 0721 1830411
+39 - 333 3230381

Beschikbaarheid aanvragen

13 + 15 =