+39 07211 830 411 | +39 333 3230381 agriturismo.vellaneta@gmail.com

Activiteiten

Onze appartementen

 Naar de appartementen

 

Trouwen in Italië, Le Marche, op het landgoed Vellaneta, Meivakantie, Italiaanse conversatielessen, Kookworkshops

 

Mei:  Italiaanse conversatielessen op vakantie: geheel op maat gemaakt met onderwerpen naar keuze zodat het leren van de Italiaanse taal nog leuker wordt!

Voor meer informatie kun je ons mailen: agriturismo.vellaneta@gmail.com, of bellen: +39 333 3230381, +39 0721 1830411.

Op de berg bij Agriturismo Vellaneta
OP WEG NAAR DE PICNICPLEK
Meivakantie op Agriturismo Vellaneta

Meivakantie op Vellaneta

Vellaneta is een perfecte uitvalsbasis voor het maken van mooie wandel- en fietstochten, en excursies naar nabijgelegen leuke en interessante bestemmingen.

Meivakantie in Italië

Italiaanse conversatielessen:

Waarschijnlijk heb je al Italiaans geleerd maar je zou  graag wat meer willen oefenen ter plaatse?  Wil je de taal beter beheersen voor werk of uit interesse, heb je een tweede huis in Italie of wil je er gaan wonen? Wij helpen je tijdens je verblijf op ons agriturismo je kennis van de taal in praktijk te brengen en te verbeteren door praktische toepassingen. Zo wordt je vakantie in Italië nog leuker!

Italiaanse conversatie

Trouwen in Le Marche
Trouwen in Le Marche

Trouwen in Le Marche

Elkaar het ja-woord geven op een romantische plek onder de zon op een Italiaans landgoed, of in een klein eeuwenoud kerkje, met een heerlijk Italiaans diner onder de eeuwenoude eikenbomen bij het zwembad, en bij een betoverende zonsondergang?

Trouwen in Italië

Yoga op landgoed Vellaneta
Yoga op landgoed Vellaneta

Italiaanse kookworkshop

In mei, juni en september bestaat de mogelijkheid om een Italiaanse kookcursus te volgen, waar men niet alleen basisgerechten zoals pasta, lasagne, risotto en gevulde ravioli leert klaar te maken…

Meer informatie

Events in de omgeving

MEIVAKANTIE

 

Kookworkshop, wijnproeverij en Italiaanse conversatielessen.

In mei, juni en de eerste helft van juli organiseren wij een Italiaanse kookworkshop, (eventueel met wijnproeverij), en Italiaanse conversatielessen voor wie graag zijn/haar basiskennis van het Italiaans wil uitbreiden. Je kunt ons mailen of bellen voor meer informatie: agriturismo.vellaneta@gmail.com, +39 333 3230381.

MEI 

Op 15 mei vindt in Gubbio, slechts 25 km van ons agriturismo, het jaarlijkse Festival dei Ceri (Kaarsenfestival plaats), een eeuwenoud feest dat elk jaar wordt gehouden aan de vooravond van de viering van de beschermheilige Ubaldo. De drie ‘Ceri’ (zware handgemaakte houten ‘kaarsen’) hebben een hoogte van ongeveer 4 meter en een gewicht van ongeveer 400 kilo. De hele gemeenschap van Gubbio is bij het feest betrokken en het voltrekt zich in een ongelofelijk scenario van geluiden en kleuren. In de namiddag, op het toppunt van het feest, begint de grote race: de Ceri worden hardlopend van het centrum naar de basiliek van S. Ubaldo gebracht bovenop de berg Ingino.

Tijdens het laatste weekend van mei openen alle wijnhuizen van de regio Marche hun deuren om wijnliefhebbers kennis te laten maken met hun wijn, en andere lokale producten zoals olijfolie, honing, pasta etc. Le Marche kent diverse druivensoorten zoals de  Verdicchio, de Passerina, de Pecorino, de Lacrima, de Montepulciano,  de Bianchello del Metauro, een witte wijn met prachtige kleur, gemaakt van 100% Bianchello druiven, diegroeien op de heuvels van Colli Pesaresi in Pesaro Urbino, in de Marken.

De Verdicchio druif kent twee DOC-zones: de Verdicchio dei Castelli di Jesi, ofwel de heuvels ten noordoosten van Ancona, terwijl het tweede gebied in de omgeving van het plaatsje Matelica ligt.

De Passerina druif, die een frisse, witte wijn produceert,  groeit in de wijnstreek rond het stadje Offida, de Lacrima d'Alba, ofwel Lacrima di Morro d'Alba, is een autochtone blauwe wijndruif afkomstig uit de provincie Ancona, de Pecorino, een witte wijn die ook voorkomt in de regio Abruzzo.

JUNI en JULI

In de laatste week van juni en de eerste helft van juli organiseren wij een Italiaanse kookworkshop.  In deze periode is het ook mogelijk Italiaanse conversatielessen te volgen. Stuur ons een mail of bel ons voor meer informatie of om te reserveren, agriturismo.vellaneta@gmail.com, + 39 333 3230381.

Contact

Adres

Strada Pigno Monte Martello 82
61043 CAGLI, Italië

Contact

agriturismo.vellaneta@gmail.com
+39 - 333 3230381
+39 - 0721 1830411

Beschikbaarheid aanvragen

1 + 10 =